اینفوگرافی، 5 ماده غذایی که شما را پیر می نمایند
به گزارش گفتگوی افروز، گرچه مصرف غذا های مضر و خوشمزه در ابتدا حس شادی و رضایت در فرد ایجاد می نمایند، ولی نتایج این غذا ها همواره دلچسب نیستند و در صورت افراط می توانند تهدیدی جدی برای سلامت باشند. به ویژه پوست آیینه عادت های غذایی است؛ بنابراین برای داشتن پوستی شاد و جوان باید بعضی غذا ها را از برنامه خود حذف کنید.
محققان می گویند آنچه می خورید به معنای واقعی روی صورت شما نمایان می گردد. بعضی غذا های محبوب و خوشمزه با تغییر التهاب و میکروبیوم روده، عامل پیری چهره هستند.
گرچه مصرف غذا های مضر و خوشمزه در ابتدا حس شادی و رضایت در فرد ایجاد می نمایند، ولی نتایج این غذا ها همواره دلچسب نیستند و در صورت افراط می توانند تهدیدی جدی برای سلامت باشند. به ویژه پوست آیینه عادت های غذایی است؛ بنابراین برای داشتن پوستی شاد و جوان باید بعضی غذا ها را از برنامه خود حذف کنید.
این مواد غذایی عبارتند از:
نان سفید: بیشتر نان های سفید حاوی شکر تصفیه شده هستند. شکر و مواد قندی انعطاف پذیری پوست را کاهش می دهند و موجب افتادگی پوست می شوند. برای حفاظت از پوست خون مصرف نان سفید و شیرینی را به حداقل کاهش دهید.
پنیر: مطالعات نشان می دهد مصرف مواد لبنی پرچرب و به ویژه پنیر موجب انسداد منافذ پوستی و حتی آکنه بزرگسالان می گردد. مطالعات دیگر نشان می دهد هورمون هایی که در دام استفاده می گردد، به وسیله محصولات لبنی و دامی وارد بدن شده و با اختلال تعادل هورمونی، سلامت پوست را به خطر می اندازند. این بدان معنا نیست که باید پنیر را به طور کامل حذف کنید، بلکه بهتر است از محصولاتی بهره ببرید که کاملا ارگانیک هستند.
بستنی: بستنی حاوی شکر و لبنیات هست که هر دو در التهاب پوست نقش دارند.
شیرین نماینده های مصنوعی: همانطور که گفته شد شیرین نماینده های مصنوعی باعث چروک و افتادگی پوست می شوند. از طرفی با تغییر میکروبیوم روده، التهاب پوست را افزایش می دهند و پیری زودرس به همراه دارند.
سوسیس و کالباس: یکی از مهمترین مواد غذایی که در پیری زودرس نقش دارند، محصولات فرآوری شده هستند. آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) که اصطلاحا دست راست سازمان جهانی بهداشت در زمینه تحقیقات محسوب می گردد، گوشت فرآوری شده را به عنوان ماده ای درنظر می گیرد که برای طعم دار شدن تحت فرآیند هایی نظیر نمک سودشدن، دودی شدن، تخمیر و سایر روش های مشابه قرار می گیرد. بیکن، سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت و ماهی و ماهی دودی نمونه هایی از این مواد هستند. بعضی از تولیدنمایندگان مواد غذایی به منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده می نمایند.
غذا های فرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایر ها (نوعی ماده چرب برای مخلوط شدن مایعات)، طعم دهنده های شیمیایی، مواد نگهدارنده و شیرینی های با فروکتوز بالا هستند. در ادامه آمده است این مواد مملو از سدیم هستند که کلاژن سازی را مختل می نمایند.
منبع: خبرگزاری ایرنا
منبع: فرادید