تسریع در نوسازی بافت فرسوده افزایش کیفیت زندگی شهروندان را در پی دارد، آیین نامه مقاوم سازی و ابنیه تهیه گردد
به گزارش گفتگوی افروز، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش معاون شهردار تهران و اقدامات در بافت فرسوده گفت: یکی از موضوعات در بافت فرسوده این است که کیفیت زندگی و سلامت روانی شهروندان با نوسازی بافت فرسوده افزایش می یابد.
به گزارش گروه اجتماعی گفتگوی افروز، مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش معاون شهردار تهران و اقدامات در بافت فرسوده گفت: یکی از موضوعات در بافت فرسوده این است که کیفیت زندگی و سلامت روانی شهروندان با نوسازی بافت فرسوده افزایش می یابد.
وی گفت: هرچه زودتر نوسازی انجام گردد، کیفیت زندگی شهروندان افزایش یافته و رضایتمندی آنان نیز بیشتر خواهد شد.
پیرهادی با بیان اینکه انتظار می رفت معاون شهردار تهران در گزارش خود، انتظارات را از شورای شهر برای برطرف موانع نوسازی بافت فرسوده مطرح کند، گفت: تفاهم نامه ای بین شهرداری و وزارت راه اندازی شده است که بر اساس مفاد آن موضوع مقاوم سازی مورد تاکید قرار گرفته است.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد:، اما هنوز آیین نامه مقاوم سازی و ابنیه تنظیم نشده است و لازم است معاونت شهرسازی پیگیری کند تا این آیین نامه به وسیله دولت، سازمان نظام مهندسی و شهرداری به نقطه مشخصی برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود ساختمان های پرخطر و ناپایدار شهر تهران
و ساختمان هایی با مشکل سازه و استحکام بنا روبرو هستند، تاکید نمود: ساختمان های ناپایدار در معرض خطر در شهر تهران ممکن است اتفاقی مشابه متروپل آبادان را در تهران تکرار نمایند.
وی ادامه داد: اکنون بیشتر تسهیلات بافت فرسوده به نوسازی اختصاص می یابد، اما ساختمان های ناپایدار و آن ها که مشکل سازه و استحکام بنا دارند
نیز باید مورد توجه قرار گیرند تا دولت نسبت به ارایه تسهیلات برای آنان اقدامات مقتضی را انجام دهد.
منبع: خبرگزاری دانشجو