طرز تهیه دسر عربی مهلبیه

به گزارش گفتگوی افروز، در اینجاطرز تهیه یک دسر خوشمزه عربی را آماده نموده ایم. پس اگر به غذاهای عربی علاقه دارید این دستور پخت را از دست ندهید.

طرز تهیه دسر عربی مهلبیه

به گزارش گفتگوی افروز به نقل از ایران کوک

مواد لازم:

405 گرم شیر کم چرب

5 فنجان آب

سه چهارم فنجان آرد برنج

یک و نیم قاشق چایخوری وانیل

یک دوم قاشق چایخوری گلاب

یک دوم قاشق چایخوری اسانس شکوفه

یک دوم فنجان پودر پسته

4 فنجان ار آب را با شیر قاطی نموده و روی اجاق می گذاریم.

در ظرف دیگری به جامانده آب را با پودر برنج و وانیل قاطی نموده و هم میزنیم.

سپس به آرامی پودر برنج و وانیل را به شیر اضافه نموده، پایه اجاق را کم نموده و مرتب به هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.

اسانس شکوفه و گلاب را به ترکیبمان اضافه نموده و خوب به هم میزنیم.

سپس آن را از روی اجاق برداشته، در ظرف دیگری می ریزیم و پسته پودر شده را به آن اضافه می کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه دسر عربی مهلبیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر عربی مهلبیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید