غذای تند در ابتلا به آلزایمر نقش دارد؟
به گزارش گفتگوی افروز، نتیجه جدیدترین تحقیقات حاکی از این است که غذا های حاوی مقادیر زیادی فلفل قرمز در ابتلا به زوال عقل نقش دارند.
براساس تحقیقات تازه، افرادی که بیش از 50 گرم فلفل در روز مصرف می نمایند، به اندازه دو برابر کاهش حافظه و مسائل فکری را تجربه خواهند کرد. کاهش حافظه برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف می نمایند، بیشتر است.
این درحالی است که پیش از این، خبر ها حاکی از ارتباط غذا های تند با عمر طولانی، کاهش فشار خون و سایر فواید است.
زومین شی محقق این تحقیق گفت: در مطالعات قبلی ما تعیین شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفید است با این حال، در این مطالعه، ما اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.
این مطالعه شامل بیش از 4000 بزرگسال چینی بود که در طول 15 سال تحت نظر قرار گرفتند.
غذا های تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک بود و فلفل سیاه یا فلفل دلمه ای در این تحقیق آنالیز نشد.
شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرف ترین ادویه ها در دنیا به ویژه در آسیا در مقایسه با کشور های اروپایی است.
ماده فعال فلفل، کپسایسین است که در هنگام مصرف یا تماس با هر بافتی احساس سوزش ایجاد می نماید. کپسایسین با کاهش وزن مرتبط است، زیرا تصور می گردد که متابولیسم را تسریع می نماید و کاهش چربی را افزایش می دهد.
منبع: فرارو