کباب چوبی گوشت گوساله با سیر و خردل

به گزارش گفتگوی افروز، فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین و آمینواسید است. شما بعد از صرف یک وعده غذایی که با گوشت گوساله تهیه شده برای مدت طولانی تر احساس سیری می کنید.

کباب چوبی گوشت گوساله با سیر و خردل
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان خواباندن در مواد: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • تعداد: 8 نفر

مواد لازم

  • 450 گرم فیله گوساله
  • سیخ چوبی
  • سس سیر و خردل (دستور پخت در پایین ذکر شده است)

طرز تهیه

کباب پز یا منقل را روشن کنید. گوشت ها را به میزان های کوچک تقسیم کنید و داخل هر کدام یک سیخ قرار دهید. سس را روی دو طرف گوشت ها بمالید. سپس آنها را روی آتش کباب کنید تا برشته و طلایی شوند. دوباره در میان پخت روی آنها سس بمالید و روی منقل کباب کنید تا گوشت ها مغزپخت شوند.

سس سیر و خردل

مواد لازم

  • 4 حبه سیر رنده شده
  • 1/4 پیمانه خردل
  • دو قاشق غذاخوری سس خردل
  • دو قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • یک قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه

1- همه مواد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. کیسه ای روی کاسه بکشید و آن را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: 160
  • چربی: 5.5 گرم
  • چربی اشباع شده: 1.5 گرم
  • پروتئین: 24 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم
  • قند: 2 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • کلسترول: 60 میلی گرم
  • سدیم: 273 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "کباب چوبی گوشت گوساله با سیر و خردل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب چوبی گوشت گوساله با سیر و خردل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید