کباب چوبی گوشت گوساله با سیر و خردل
به گزارش گفتگوی افروز، فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین و آمینواسید است. شما بعد از صرف یک وعده غذایی که با گوشت گوساله تهیه شده برای مدت طولانی تر احساس سیری می کنید.
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان خواباندن در مواد: 30 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- تعداد: 8 نفر
مواد لازم
- 450 گرم فیله گوساله
- سیخ چوبی
- سس سیر و خردل (دستور پخت در پایین ذکر شده است)
طرز تهیه
کباب پز یا منقل را روشن کنید. گوشت ها را به میزان های کوچک تقسیم کنید و داخل هر کدام یک سیخ قرار دهید. سس را روی دو طرف گوشت ها بمالید. سپس آنها را روی آتش کباب کنید تا برشته و طلایی شوند. دوباره در میان پخت روی آنها سس بمالید و روی منقل کباب کنید تا گوشت ها مغزپخت شوند.
سس سیر و خردل
مواد لازم
- 4 حبه سیر رنده شده
- 1/4 پیمانه خردل
- دو قاشق غذاخوری سس خردل
- دو قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
- یک قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه
1- همه مواد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. کیسه ای روی کاسه بکشید و آن را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
ارزش غذایی
- کالری: 160
- چربی: 5.5 گرم
- چربی اشباع شده: 1.5 گرم
- پروتئین: 24 گرم
- کربوهیدرات: 5 گرم
- قند: 2 گرم
- فیبر: 1 گرم
- کلسترول: 60 میلی گرم
- سدیم: 273 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: afrozchat.expresblog.ir
شناسه مطلب: 24236
به "کباب چوبی گوشت گوساله با سیر و خردل" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کباب چوبی گوشت گوساله با سیر و خردل"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید