طرز تهیه و راز خوشمزه شدن چلو گوشت مجلسی
به گزارش گفتگوی افروز، چلو گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی و خاص است. به این علت می گوییم غذایی خاص چون چلوگوشت از غذاهای گران قیمت محسوب می گردد.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/yxm89E8lKB/h-360-800k.mp4
راز خوشمزه شدن چلو گوشت مجلسی
یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته اعیانی ایرانی چلو گوشت است. ایرانی ها از قدیم این غذا را برای مهمان های ویژه و عزیزشان درست می کردند. امروزه هم چلو گوشت یک غذای مجلسی به شمار میرود که اکثرا در عروسی ها و مهمانی های بزرگ و رسمی سرو می گردد. گوشت این غذا معمولا گوشت گردن یا ماهیچه گوسفند است که به روشی خاص طعم دار و به همراه برنج سرو می گردد.
پیشنهاد مطالعه: این غذای مجلسی ایرانی را در کنار سه پستان، ترشی جنوبی با طعم اصیل + ویدیو نوش جان کنید.منبع: پیام دلتا
تاریخ انتشار: 17 بهمن 1401
آخرین بروزرسانی: 17 بهمن 1401
گردآورنده: afrozchat.expresblog.ir
شناسه مطلب: 27341
به "طرز تهیه و راز خوشمزه شدن چلو گوشت مجلسی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه و راز خوشمزه شدن چلو گوشت مجلسی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید